Bilplejeprodukter på udsalg til Black Friday

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Black Friday er kendt for sine gode tilbud og bilplejebranchen er ingen undtagelse i den henseende.

 

Men:

 

Hvad skal du egentlig gå efter og hvad er det typisk som at der kommer på tilbud?

 

Det tager vi et kig på i denne artikel.

 

Produkttyperne, der kommer på tilbud kan findes på https://bilpleje-produkter.dk

Typisk varer med høj popularitet

De varer der kommer på tilbud på Black Friday er typisk de varer med høj popularitet.

 

Det giver god mening, da du kender produktet og dets egenskaber i forvejen, og dermed er det eneste du skal tage stilling til: Prisen. Hvis den er god nok – så slå til.

Det kan også sagtens være mindre kendte produkter, hvor lageret skal ryddes for at gøre plads til noget andet. Hvis produktet er af en bestemt type, kan du også sagtens vælge at slå til, men det kan være at effektiviteten af f.eks. en tjærefjerner – ikke er på niveau med det du ”plejer” at købe.

En god tommelfingerregel er at undersøge anmeldelser af produktet enten direkte på hjemmesiden eller ved at søge produktet frem på Google. Hermed får du andres brugere tilbagemelding på det konkrete produkt som du overvejer at købe og dermed må du lade den mening, danne basis for om du vil foretage købet eller ej.

Vent ikke for længe

Især i Danmark er branchen kendetegnet ved flere lokale spillere med eget lager. Det er fedt, da det giver hurtige leveringstider, men kan også gøre at der er begrænset antal varer i udbud. Og ser du et godt tilbud på f.eks. en polermaskine eller fælgrens skal du nok ikke nøle for længe, da du kan risikere den er udsolgt. Der kan også være begrænset antal samt ”kø tilbud”.

3 bud på produkter der kommer på tilbud til Black Friday

Det er svært at spå om præcis hvilke produkter, der kommer på tilbud, men her er 3 bud, hvor der er en god sandsynlighed for at de popper op som et Black Friday tilbud:

  • Polermaskiner
  • Glasforseglere
  • Microfiber

 

Polermaskiner er en være der kan bruges enten om vinteren i en garage eller også skal den bruges i det tidligere forår. Der kan være et overskudslager som skal afsted for at gøre plads til nye maskiner. Polermaskiner er typisk dyre i indkøb og derfor kan der være gode rabatter at hente ved at købe til Black Friday.

 

Glasforseglere sidder sæsonmæssigt lige i skabet til november måned. Der er der typisk meget regn og det bliver mørkere og mørkere. Her er glasforseglere perfekte, og derfor en vare som mange forbrugere (måske dig selv også?) sidder klar til at købe!

Microfiber er noget som altid kan bruges uanset sæson. Til Black Friday er det en oplagt mulighed for dig at få suppleret op til resten af sæsonen.