Black Friday 2019 nærmer sig

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Dagen hvor alt fra hundemad til fladskærme og rejser kommer på tilbud nærmer sig. Black Friday er nemlig så småt ved at nærme sig i horisonten, og der går ikke længe inden, butikkerne nok begynder at gøre opmærksom på det. Der er nok mange, der synes, at det der med Black Friday har taget overhånd, og det er da også svært at være meget uenig. Det er dog på den anden side heller ikke så svært at se, hvorfor butikkerne går så meget op i det.

I 2018 blev der omsat for lige godt 2 milliarder kroner i internet handel på den ene dag. Til sammenligning bliver der på årsbasis omsat for lige godt 100 milliarder kroner i den danske ehandel. Hvis man tager det helt grove gennemsnit, omsættes der dagligt for ca. 270 millioner kroner. Når det er Black Friday er det tal altså næsten 10 gange højere.

Kan det betale sig?

Det helt store spørgsmål i den sag, er naturligvis om det overhovedet kan betale sig. For hvad er det egentlig man sparer. Det kan være meget svært at gennemskue de voldsomme før-priser, som der nogen gange bliver sat på varer. Hvis man gerne til være sikker på, at man gør en god handel, er det allerede nu man skal i gang med at kigge. Man bør nemlig holde lidt øje med priserne i de kommende måneder, hvis der er nogle specifikke produkter man går efter.

Der er da også allerede nu flere webshops, der er begyndt at oprette black friday sider, hvor man kan se, hvad der er i vente, også selvom der stadig er godt og vel halvanden måned til, at det går løs. Typisk er de ting man kan spare rigtig mange penge på, også ting, hvor der er nye modeller eller udgaver på vej. Eksempelvis hvis man skal have et nyt fjernsyn, kan der være mange penge at spare på en model der udgår. Skal man have en bog, falder den typisk voldsomt, hvis der kommer en ny af samme forfatter.

Hvis du holder lige øje med priserne, kan du nemt gennemskue, om det du falder over, er eller ikke et et godt tilbud, når vi når til den store dag.

Så herfra skal der bare lyde et stort – god fornøjelse med researchen.