Black Friday tilbud på pillefyr

Brænde

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Black Friday er igen i år fyldt med vanvittige tilbud. Måske har du aldrig hørt om pillefyr eller aldrig overvejet at bruge et, men der kan være penge at spare. Pillefyr bruges til at varme husstanden op med, det er en anden måde at varme hustanden op på. Du kan spare helt op til 70 procent på varme omkostningerne i forhold til el opvarmning. Hvis pillefyret bliver brugt optimalt, er der ikke meget CO2 udledning, hvilket betyder at du slipper for at betale CO2-afgifter og du slipper også for bekymringer om miljøet. Et pillefyr består af flere dele, en kedel, et træpillemagasin og en brænder. Træpillerne fyldes i træpillemagasinet, hvor de ledes hen til brænderen og forbrændes, hvorved varmen bliver skabt.

Effekt og besparelse

Pillefyr kan give en effekt på 4,9 kWh varme for hvert kilo træpiller, ved 100 procent virkning, men hvis det er reelle tal, så har et pillefyr normalt en virkning på 80-90 procent i gennemsnit. Derfor er effekten i omegnen af 4-4,5 kWh. Når man køber et pillefyr og skifter det ud med sit traditionelle oliefyr, vil det tage i omegnen af 4 år, før det giver pengene igen. Herefter kan du spare mange penge på varme i forhold til oliefyr.

Valg af træpiller

Ved valg af træpiller er det vigtigt, at pillerne består af rent træ og ikke indeholder træ, som forurener meget. Det sikre at du får mest varme ud af dine træpiller og det skåner også miljøet mest muligt, da det ikke har så stor en forurening.

Hos Pillefyrstoker kan du finde det pillefyr du leder efter, og du kan få det til black Friday tilbud. Derudover kan du også købe, alt tilbehør til dit pillefyr, træpiller, reservedele og meget mere.

Pro-tip

Hvis du vil slippe for, at fylde træpiller i dit fyr hver uge, kan du købe en silo at opbevare dem i. Siloen kan lede træpillerne hen til pillefyret automatisk, så du slipper for det.