Brug for nye pærer? hvorfor så ikke spare penge

Led pærer

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Træt af dyre glødepære?

Er din traditionelle glødepære eller halogenpære sprunget nu igen, så køb en ny pære, men ikke hvilken som helst. Den traditionelle pære har ryg for at sprænge efter ikke så langtid og det er lige trættende hver gang. For man tænder jo lystes når man skal bruge det og så hjælper det ikke noget at det går ud. Hvis du ikke har flere pære på lager, så skal man jo nød til at køb en med det samme. Men vil du gerne spare penge på dine pærer, så skal du ikke købe de traditionelle gløde pære, men i stedet en led-pære.

Led pære er løsningen

En led pære holder meget længere end en glødepære. Glødepære er skrøbelige og de kan ikke tåle for store vibrationer, de indeholder kviksølv og har et større energiforbrug. Der er faktisk mange gode grunde til at købe en led pære i stedet for en glødepære. Du kan også finde led pærer med dæmpbar funktion. Så du selv kan styre lysets intensitet, så du ikke bliver blendet hvis du skal skabe en romantisk stemning. Med led pærernes fordele er der en økonomisk gevinst i at købe led frem for de traditionelle. Da de holder meget længere, betyder det at du ikke skal købe pærer i tide og utide.

Køb stort ind på Black Friday og spar penge

Kan du vente med at købe en ny pære eller flere, så kan du vente til Black Friday. Du vi helt sikkert kunne spare endnu flere penge ved at købe dem på Black Friday. På den måde behøves du ikke at bekymre dig om at bruge mange penge på pærer. Det er ikke det man drømmer om at bruge sine penge på, tværtimod. Du kan med fordel her købe nogle stykker, så du har nok til mange år frem.