De bedste gaver til ordensmennesket

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

De fleste kan godt lide at have styr og orden på tingene. Men der er også nogle mennesker, som det nærmest er en nødvendighed for. Herunder får du 3 gode gaveidéer til det ultimative ordensmenneske. Nogle gode og praktiske gaver, som vil falde lige ned i deres smag.

En kalender

Dette kan de fleste af os bruge. En fysisk kalender hvor vi kan nedskrive vigtige aftaler og begivenheder. Giv en Filofax kalender, som kan holde flere år fremadrettet. De fås i lækkert læder i mange forskellige farver. Det flotte omslag skiftes blot ud med en ny kalender, når et nyt år begynder. På denne måde har man altid en flot kalender i tasken, som både er praktisk og æstetisk. En gave som giver glæde år efter år.

Rengøringshjælp

Hvem elsker ikke et rent hjem? Men de færreste af os har sjældent tiden til det. Derfor kunne en fremragende gave være rengøringshjælp. Du kan enten købe hjælpen online eller lave dit eget klippekort/gavekort, hvor du tilbyder din hjælp til 10-timers rengøring. Sidstnævnte er en yderst betænksom gave, som samtidig ikke vil koste dig meget – udover din egen tid.

En labelmaker
Labels kan hjælpe en til at holde godt styr og orden i tingene. Hvis man har en labelprinter i hjemmet, er der nærmest ikke grænser for de ting, som man kan påklistre labels på. De små mærkater hjælper til at holde køkkenet organiseret. Man kan med fordel bruge dem til at holde styr på krydderidåserne og opbevaringskrukkerne, som giver et godt overblik.

Disse tre gode gaver vil falde i god smag hos ordensmennesket. Men hvis du kender et vaskeægte rodehoved og en som altid kommer for sent, så vil disse tre overstående gaver også være nogle gode bud. Her får du sendt en lille stikpille afsted samtidig med at du giver en god og betænksom gave.