Er tilbud etisk hos alle?

Er tilbud etisk hos alle?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvordan ville du have med, hvis din a-kasse gav dig forskellige tilbud, når det bliver Black Friday? Ville du synes, det var helt ok, hvis de gav nye medlemmer et halvt års medlemskab med halve takster, eller ville du føle dig snydt? Det kan måske være vanskeligt at forestille sig et fiktivt scenarie, som ikke endnu har været aktuelt, men prøv lige at mærke efter indeni, om du ville mene, det var ok med ”forskelsbehandling”. Som medlem i en a-kasse betaler man månedligt til organisationen, og til gengæld får man så råd og vejledning, hvis man på et tidspunkt har brug for det. Ydermere kan det tænkes, du en dag står i en situation, hvor du har behov for juridisk hjælp til din arbejdssituation.

I Danmark – og egentlig også i resten af verden – lever vi i en tid, hvor det på en eller anden måde er blevet i orden at blive krænket over selv det mindste. Hvis man ikke selv har noget at blive krænket over, så kan man da meget nærliggende blive krænket over noget andet, som andre måske ville kunne blive krænket over. Desværre har denne kultur overtaget rigtig meget, og det kan af samme grund være svært at sige noget som helst offentligt, uden at man skal stå på mål og forsvare sig selv overfor de, der har følt sig trådt på.

Oplever du derfor, at din a-kasse ønsker at hverve sig nye medlemmer på en af disse årlige ”udsalgsdage”, vil vi anbefale dig at tage fat i din forening og høre, om du også kan få et godt tilbud i stedet for at gå helt grassat og råbe og skrige. Får du ikke et godt tilbud af din nuværende organisation, så er du jo ligeledes i din gode ret til at søge inspiration og indhente tilbud fra andre relevante a-kasser og fagforeninger. Du kan bl.a. finde et bredt udvalg her.