Eventyreren

Beklædning

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Dårligt vejr eller dårlig beklædning

Herhjemme i Danmark siger vi ofte, at når det regner, er vejret dårligt, men vi siger også at der ikke findes dårligt vejr, men dårligt valg af beklædning. Med andre ord – vi skal have den rette beklædning på, som passer til forholdende. Er man typen som tager på eventyr, bør man selvfølgelig også klæde sig rigtigt på. Skal man ud og vandre i vildmarken, vandre i bjerge eller andet, er ens beklædning en vigtig faktor, som i den grad kan påvirke hele oplevelsen. Som man nok kan forstille sig, kommer man ikke langt med bjergvandringen i sine moderigtige jeans.

Den rette påklædning

Tøjet til vandringen skal kunne holde til lidt af vært og der er heller ikke noget ved turen, hvis man skal være bekymret for at gøre sine jeans beskidte eller at de går i stykker undervejs. Det giver en dårlig oplevelse. Skal du ud på eventyr og leder efter den rette beklædning til dette, kan du finde det her. Linket leder dig hen til Friluftlands hjemmeside og hen til Mærket Tierra. Tierra er et mærke som er kendt for at lave teknisk beklædning, som kan bruges til at vandre f.eks. i bjerge med. Kvaliteten er høj og tøjet kan tåle at blive udsat for lidt af hvert. Der fås både tøj som passer til vandring i de varme, kolde og våde klimaer.

Tøjet skal kunne lidt af hvert

Det er hver at overveje sin beklædning, før man tager ud på eventyr. Der kan ske mange ting i løbet af en vandre tur, man kan møde udfordringer man ikke lige havde tænkt over. Tøjet skulle kunne holde til at blive brugt og derfor skal det være slidstærkt, det skulle kunne holde til at blive vådt og beskidt. Det skulle også kunne holde dig varmt under din vandretur og kunne blive pakket let sammen. Derfor er det moderigtige tøj ikke det bedste valg til disse ture.