Få oprettelsen gratis på blackfriday

spar penge på mobilen

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

På Blackfriday er der mange penge at spare på især elektronik. Hvis du går og overvejer at købe ny mobiltelefon, så bør du gøre det på Blackfriday, for der er rigtig mange selskaber som kører tilbud og specielt oprettelsen kan spares væk. Der er ligeledes stor sandsynlighed for at du kan spare penge på dit mobilabonnement, så derfor kan du ligeså godt ligge det om samme dag. Mange mennesker tror at det nok drejer sig om få kroner, men i mange tilfælde kan det hurtigt blive mange hundred kroner om året uden de store anstrengelser.

I denne artikel giver vi et par gode råd til hvordan du kan spare penge på din mobilregning og især oprettelsen. Det første råd du får og som måske også er det mest simple, køb nyt abonnement på Blackfriday og spar oprettelsen.

Spar penge på forbruget

Ligeledes kan det være en god idé at kigge på end forbrug og danne sig et overblik. En gang betalte man for sit forbrug, og der var det nemt at vide hvor mange minutter man talte, hvor mange SMS’er man sendte og lignende. Der er dog sket meget, og nu har stort set alle pakker, hvor man betaler et fast beløb og så har x antal minutter og gigabyte. Husk på at teleselskaberne ikke gået over til disse pakker for kundernes skyld, men fordi det er god forretning for dem. Langt de fleste forbrugere betaler for mere end de bruger.

Hvis du kigger på dit forbrug i din telefons historik, er der en meget stor chance for, at du vil finde ud af, at du meget langt fra bruger det du betaler for. Hvis det er tilfældet kan du skifte til en mindre pakke, og her kan der ofte mere end 100 kroner at spare om måneden. Undersøg abonnementspriser mobil, ved de forskellige selskaber, og købt det billigeste.

Sidste råd er at du sørge for, at lave din research online. Det er altid godt at være forberedt, så sælgeren ikke render dig overhovedet, når du står i købs situationen.