Får et black friday tilbud på firmajulefrokosten

årets julefrokost

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er ikke grænser for hvilke butikker der afholder blackfriday. Derfor kunne det være en god idé at booke jeres julefrokost, netop på blackfriday og spare lidt penge på arrangementet. Der findes mange forskellige udbydere af diverse julefrokost arrangementer, og her i artiklen har vi taget et kig på 3 event firmaer, som tilbyder at arrangere julefrokosten. Vi giver dig med andre ord et overblik over et par at de mest anderkendte eventbureauer og vi tager et særligt kig på hvilket bureau som er særligt gode til at arrangere en af årets støreste arrangementer, julefrokosten.

Der findes mange måde at holde en julefrokost på, og vi har taget et kig på hvilket eventbureau at du skal vælge hvis du vil arrangere den perfekte julefrokost. Der er mange ting at tage hensyn til, når der skal arrangeres julefrokost. Der bliver ofte fokuseret på maden, hvilket også klart er en faktorer som er medvirkende til, hvorvidt julefrokosten bliver en succes eller ej. De fysiske rammer spiller også en rigtig stor rolle. For hvor skal julefrokosten egentlig afholdes? Og hvordan sikrer man, at stemningen bliver i top? Nedenfor har vi listet 3 eventbureauer som tilbyder at arrangere den perfekte julefrokost for virksomheder, og flere af dem har annonceret med rabatter og specielle events, så lur os om de ikke også er villige til at give et godt blackfriday tilbud.

De 3 eventbureauer vi har kigget nærmere på

Vi har kigget på de forskellige virksomheders hjemmesider, og taget et kort uddrag af hvad de tilbyder:

Impact Group – Danmarks Bedste Full-Service Eventbureau
Et eventbureau med ekspertise inden for en bred vifte af arrangementer, som har jeres behov i førersædet. I kan slappe af og nyde oplevelsen, mens vi gør alt arbejdet

Grunk Event – Eventbureau’et der gør idé virkelighed! Grunk Event er et full-service eventbureau, med mange års erfaring i at skabe uforglemmelige events, og især firma julefrokoster og firmafester er bureauet specialister i.

Event-fabrikken.dk – få professionel hjælp til eventplanlægning
Event Fabrikken er en professionel eventpartner med mange af succesfulde jobs bag sig. Et ambitiøst og bureau med fokus på værdi for deltagerne.