Gå sommeren i møde med god samvittighed

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Sommeren er over os – selv om vejret ikke helt har opdaget det endnu. Men temperaturerne stiger stille og roligt og i Danmark er vi jo vant til at storme ud, når blot solen titter frem. Det betyder masser af udeliv, sommeraftenener, grillhygge, osv. osv. Det betyder også, at vi kigger nærmere på vores udearealer som måske trænger til en kærlig hånd efter en lang og kedelig vinter. I sådanne tilfælde er det enten med at smøge ærmerne op eller få nogle til at hjælpe. Ejendomsservice tilbyder et væld af opgaver inden for vedligeholdelse af en ejendom og dets udearealer.

Gårdmand

Bor du i en lejlighed, forening eller lignende, hvor der er store gårdarealer, kan det være en god idé at engagere ejendomsservice i form af en gårdmand, som passer og vedligeholder de grønne arealer. Det kan selvfølgelig også være, at foreningen myldrer med havekyndige, men hvis dette ikke er tilfældet og hvis den årlige havedag er noget, folk altid forsøger at krybe udenom, så kan en gårdmand være løsningen. De fleste vil jo gerne have, at der ser pænt ud og det er nu engang hyggeligere at sidde udenfor, hvis det er pænt og vedligeholdt.

Fliserens

De fleste fliser bliver grimme med tiden pga. vind og vejr. Professionel fliserens får fliserne til at blive så godt som nye. Både flisepest og alger forsvinder som dug fra solen. Samtidig fyldes fugerne mellem fliserne op med fugesans, som er medvirkende til at mindske ukrudt mellem fliserne. Endelig er det muligt at få fliserne imprægneret som afslutning på fliserensningen og dermed forlænge flisernes pæne udseende og deres modstandskraft.

Kvalitet og stabilitet

Ved at vælge ejendomsservice fra Glad Ejendomsservice, som opererer i København og resten af Sjælland, er du sikker på en ydelse af høj kvalitet. Derudover er der stabil arbejdskraft og stabile priser. Det hænger nemlig sammen.