Gaver til børnene

Gave

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Når du skal købe store gaver til dine børn

Er dine børn ikke tilfredse med de gaver de for til deres fødselsdag, så kan det være at det ikke er stort nok. Det er klart at lige som os selv, så er vi næsten altid mere fascineret af store og dyre gaver. Det er altid de gaver som er spændene, men som sagt så er de også dyre. Selvfølgelig skal børnene heller ikke have dyre gaver konstant, men det kan godt betale sig en gang i mellem. Med lidt sund fornuft kommer man langt.

Vent til Black Friday

Når du skal købe store og halvdyre ting, er det klart at det er begrænset, hvor meget man kan købe og hvor meget ens børn bør have. Set et fast budget og find gaver ud fra dette budget. Når det handler om de store gaver, er det en rigtig god ide at vente med at købe dem på Black Friday. Det er nemlig dagen, hvor mange ting og specielt dyre ting kommer på tilbud. Tingene kommer bare på tilbud, der er som regel mange penge at spare på de store ting. F.eks. hvis du har tænkt dig at give dit barn basketball kurv, PlayStation eller et tv, så er det en god ide at vente med at købe det på Black Friday.

Hvad du skal gøre på Black Friday

Mange vælger at stå i kø ved de butikker, som de gerne vil ind i på Black Friday for at få de bedste tilbud. Dette er lidt out daytet, næsten alle butikker har en webshop, hvor Black Friday starter kl. 00:00 d. 23. november. Dvs. at det er godt 9-10 timer før de fysiske butikker åbner. Med mindre at du ved at varen er meget populær og der er et meget begrænset lager, så kan du roligt vendte til kl. 02:00 eller endda 03:00, så slipper du for, at webshopsne ikke kan håndtere alle de bruger der vil være fra kl. 00:00. Du sætter simpelthen bare dit vækkeur til, når du skal op og købe de ting, som du vil have og så kan du lægge dig ned igen og sove videre. Så slipper du for at skulle holde dig vågen hele natten.