Hold øje med de store ting

Billist

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Black Friday

På Black Friday er det som regel de store og dyre ting, som kommer på tilbud. Det er disse ting, hvor prisen falder drastisk, da der ikke skal ret mange procent til for, at du kan spare flere tusinde kroner. Derfor skal din strategi til Black Friday, altid være de store og dyre ting, som du skal holde godt øje med. Der er selvfølgelig ingen garanti for at det, er de eller den ting, som du kigger efter, der kommer på tilbud. Men man ved jo aldrig, det kunne være at man var heldig.

Hvilke produkter kommer på tilbud

Hold godt øje med de ting, som du kunne tænke dig, da du kan spare mange penge. Men hvilke ting kunne du spare penge på? Der er selvfølelig mange ting, som du potentielt ville kunne spare penge på. Men som sagt, så er der størst chance for at det, er de dyre ting, som du kan spare på. Dette kunne f.eks. være computere, headset, køleskab, måske endda et kørekort. Som regel ville du kunne spare fra 20 eller 30 procent til 70 eller 80 procent. Hvilket er hver at kigge efter, hvis du alligevel skal bruge det, som du har i kiggerten.

Din strategi

Det er en god ide at have en slagplan for, hvordan du vil kigge efter tilbud og eventuelt købe noget, på Black Friday. Der er mange om buddet og du kan umuligt nå at tjekke alle tilbuddene ud på den ene dag og nat. Sørg for et par måneder før at holde øje med de ting, som du kunne tænke dig. Hvor kan man købe dem henne, er de på lager, hvad koster de osv. Set et mål om at du f.eks. skal spare minimum 35% på den ønskede vare ellers køber du den ikke. Der er ikke tid til at overveje, om det nu er det rigtige tilbud for dig, på dagen.