Ikke kun private kan finde gode tilbud

Ikke kun private kan finde gode tilbud

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Flere tror desværre fejlagtigt, at det udelukkende er private, som kan drage nytte af de mange tilbud, der kommer hver eneste år til Black Friday, da det netop er virksomheder, som sender tilbuddene ud til de private. Men de glemmer at huske på, at der ligeledes er virksomheder, som primært eller udelukkende forhandler produkter eller services til andre virksomheder. Derfor er der naturligvis også mulighed for virksomheder at få en masse gode tilbud og spare penge i forhold til, hvad de ellers har været vant til.

Men igen som med så meget andet, kræver salg på diverse hjemmesider og webshops, at der bliver markedsført diverse produkter, da der ellers ikke vil være nogen kunder eller potentielle kunder, som er bevidste om, at der netop er tilbud tilgængelige. Sælger en virksomhed som ElVVS en håndtørrer til virksomheder, er det nødvendigt, at denne håndtørrer bliver markedsført enten på Google, Facebook eller i diverse nyhedsmails. Bliver det ikke gjort, er der en risiko for, at kunderne vælger et andet sted at handle, som har gjort opmærksom på deres håndtørrer.
Vi håber, det giver god mening, da det i virkeligheden er ret så ”elementært, kære Watson”.

Men når det er sagt, behøver det af gode grunde ikke blot at være webshops, som har tilbud til Black Friday. Det kan i lige så høj grad være en maler eller frisør, som ønsker at sælge en masse gavekort til deres kunder til en lavere pris. På den måde er de små liberale erhverv sikre på, at de har kunder de næste måneder – eller de har om ikke andet sikret deres omsætning de næste måneder blot gennem gavekort. Efterfølgende er det op til dem at få kunderne til at komme igen grundet en god oplevelse. Så, det er ikke kun en håndtørrer, der kan sælges til virksomheder i november, når tiden kommer.