Invester i din sundhed

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Du har en krop, som du skal passe på. Din krop er din og ingen andres, og det betyder derfor, at du skal værne om din krop og dit helbred. Ofte kan du være med til at sætte en stopper for, at du bliver sygdomsramt eller får ondt i musklerne – det handler om, hvordan og hvad du udsætter din krop for.

Kost og motion
Det kommer måske ikke som en overraskelse for dig, men det er vigtigt, at du spiser varieret og dyrker motion. Hvis du gør disse ting, er du sikker på, at din krop får de vitaminer og mineraler, som den har brug for. Motion er med til at styrke kroppens muskler, hvilket gør, at dine knogler og muskler ikke svækkes over tid i takt med, at du bliver ældre – ung uden på OG inden i. Hvis du ikke førhen har dyrket motion, men gerne vil i gang, gælder det om at finde en motionsform, som tiltaler dig. Dette kan være lige fra en tur på din cykel, hvor du cykler i et højere tempo og til yoga. Det er vidt forskelligt, om du er til høj eller lav intensitet – kernen er, at du får bevæget dig.

Fremtiden

Ved at du spiser sundt og dyrker motion, er du med til at sikre dig selv en bedre fremtid med færre problemer i form af ømhed og træthed. Hvis du har et stillesiddende arbejde, kan du måske mærke, at du har brug for forandring med hensyn til møbelment. Dette kan skyldes, at du kan mærke, at du får ondt i ryggen af at sidde på den samme kontorstol over længere tid. I disse tilfælde kan du fortælle det til din arbejdsgiver, så I sammen kan fikse problemet, ellers kan du selv investere i en ny HÅG kontorstol. Når du investere i en HÅG kontorstol, skal du huske på, at du investerer i din fremtid uden rygskader og problemer.