Kan alle brancher tjene penge på BF?

Kan alle brancher tjene penge på BF?

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Mange produkter bliver sat på helt vanvittige udsalg af virksomheder både i Danmark og ikke mindst udlandet, men der er fortsat nogle produkter eller virksomhedstyper, som har svært ved at lave sådanne slagtilbud, da kundernes beslutningsproces simpelthen bare er længere, end det er tilfældet med produkter såsom tøj eller makeup. Sådanne brancher kan være begrænset, når alle andre brancher i landet skovler penge ind, og man ikke selv har mulighed for at tjene penge i de pågældende dage.

En maler i Taastrup har eksempelvis ganske få muligheder for at øge omsætningen under Black Friday eller Black Week, som nogle også vælger at holde, da publikummet normalvis har langt højere fokus på detail og andre småprodukter end at skulle have malet deres ejendom. Derudover er en malermester også en markant større post, end et par støvler fra Zalando eller en anden webshop. En maler i Taastrup kunne dog med fordele sænke priserne på deres ydelser og sælge forskellige klippekort eller lignende, som man også har set mange virksomheder har gjort i denne Corona tid. På den måde sikrer de stadig, at der kommer en eller anden form for indtægt, uden at miste omsætning den pågældende måned. Det er både win for malermesteren, og det er samtidig også win for kunden, da de nemt kan indløse gavekortet eller klippekortet, når det bliver forår, og det er tid til at få malet huset, terrassen eller noget helt tredje.

Det er selvfølgelig et tænkt eksempel, og der er mange andre måder, hvorpå en malermester kan tjene ekstra penge til Black Friday, men dette er en af dem, som lige kommet først frem, når man tænker over potentielle muligheder. Vi vil meget gerne høre, hvis I har andre forslag, som kan være med til at hjælpe forskellige malermestre rundt omkring i det ganske danske land. Rigtig god sommer.