Med disse tips kan du spare penge på designermøbler

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du har en passion inden for designer møbler, så kender du helt sikkert også til at det kan være en dyr passion og at det kan være dyrt at hver eneste gang man skal anskaffe sig et møbel så er det mange tusinde kroner man skal hive op af lommen for at kunne få noget nyt lækkert inde i stuen eller soveværelset f.eks.

Men der findes mange måder hvorpå man kan finde billigere designer møbler og vi vil prøve at gennemgå nogle af dem her, så kan du selv vælge hvilken tilgang du vil have til det. Mangler du inspiration til hvilke møbler du skal have næste gang, så kan du finde det her

Find det billigere i udlandet

Mange steder i udlandet kan man finde tingene billigere. Det er især tilfældet hvis du tager til et land hvor levestandarden måske er lidt lavere end i Danmark. Mange folk vil nemlig stadig gerne sælge deres produkter til de lande for at sige at man sælger til så mange lande som muligt, men samtidig kan de ikke tillade sig at tage samme pris for det. Problemet er dog at du skal have fragtet møblet hjem og dermed kan prisen måske alligevel blive det samme. Måske kan du også risikere i nogle lande og hvis prisen er lav nok at finde ud af at det er stjålne varer og dermed har du ikke støttet designeren

Finde falske modeller der ligner

Mange store møbelkæder laver mange forskellige møbler. Der findes også møbler hos dem hvor de prøver at lave et design der minder om de kendte designeres. Det kan være en måde hvorpå du kan spare lidt penge. Kvaliteten er godt nok dårligere i de fleste tilfælde og hvis du har venner eller familie der ved meget om designer møbler også vil de kunne se at det ikke er den ægte vare du har stående i stuen. Men hvis du kan leve med det, så kan du nok godt svare dem igen.