Printeren, printer mærkeligefarver

Printer

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Problemer med printeren

Os der elsker at printe, har helt sikkert prøvet at løbe tør for printer blæk, og det er så frustrerende hver eneste gang. Man sidder og venter på at printeren skal printe alt det man har sendt over til den og når den så når det punkt, hvor den løber tør, så stopper den eller printer i underlige farver. Det næste er, at det du ville have printet ikke, blev færdigt eller ødelagt pga. mangel på blæk. Du er nødt til at skaffe noget mere blæk for at komme videre, men de fleste af os har det ikke rigtigt på lager. Hvis du er nybegynder, er det helt galt, nok har du hørt om blækpatroner, men du ved ikke hvilke patroner der skal i printeren eller hvilke farver. Den situation er det næsten umuligt at komme videre. Men hvorfor er det lige, at printeren printer med mærkelige farver på mit papir, spørg du nok om.

Hvorfor din printer, printer mærkeligefarver

I en alminelg printer sidder der typisk fire patroner. Disse patroner indeholder fire forskellige farver også kaldet ”CMYK”: Cyan (blå), Magenta (rød), Yellow (gul) og Key (sort). Normalt kan man ikke sammenligne CMYK farver med blå, rød osv., men i overført betydning vælger at gøre for gøre det for, at gøre det lettere at forstå. Når printeren, printer bruger den forskellige farver og blander farverne med hinanden for, at lave en bestemt farve. Det fungere lige som da man i folkeskolen sad og tegne med farveblyanter, her kunne du også blande farver for at få nye farver. Forskellen her er at printeren kun har fire farver at bruge. Når en af farverne er sluppen op, kan den ikke blande den bestemte farve, som den skal. Farven bliver derfor underlig, da den mangler bestemt farve at blande med.

Hvis din printer, printer mærkelige farver, mangler du højst sandsynlig blækpatroner. Du kan finde dine billige farve blækpatroner til Black friday piser her