Sådan sparer du mest på black Friday

En kvinde som shopper

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Nu er black Friday ikke længere blot den Amerikanske dag som kickstarter julehandlen men en dag, vi har integreret ind i det danske samfund. Black Friday er dagen hvor næsten samtlige butikker landet over sænker priserne med flere procenter, så danskerne kan spare store beløb på årets første julegaver eller de ting man bare selv har ønsket sig længe. Men selvom næsten alle butikker sænker priserne en hel del, så skal man stadig købe klogt, hvis man vil spare mest. Det kan nemlig være så svært at overskue alle de lave priser at man ikke får mest muligt ud af black Friday. Men hvis man følger de 3 nedstående råd, så er det en god begyndelse på en veloverstået black Friday.

Køb dyrt – spar mest

Det har altid været sådan at man finder de største besparelser på de produkter som normalt koster mest. Sådan er det bestemt også under black Friday. Det er altså smart at vente med at købe dyre produkter som fx et nyt komfur til black Friday. Hvis man gør dette, så kan man ende med at spare flere tusinde kroner.

Planlæg dine indkøb

Når man deltager i black Friday, så flyver det rundt om ørene på en med gode tilbud, og man kan hurtigt komme til at blive revet lidt for meget med. Dette vil sige at man kan ende med en masse impulskøb, som man måske ikke engang har råd til. Det er derfor klogt at planlægge alle de ting, man skal købe, inden man tager afsted. På den måde kan indkøbet klares hurtigt og struktureret med mindre risiko for impulskøb.

Sammenlign butikspriser

Selvom alle butikker lige pludselig er meget billigere, så kan det stadigvæk betale sig at sammenligne butikkernes priser, inden man tager afsted. Der er nemlig stadigvæk forskel på priserne. Der vil altså kunne være mange penge at spare, hvis man ikke bare tager i den første og bedste butik.