Sådan sikre du dig god mad til endnu bedre priser

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du står, og har brug for mad til et arrangement, er det ofte, at mange andre vælger at få bragt maden udefra. Det kan være en god ide, både for dig selv, men også for gæsterne. Gæsterne bliver glade da de for noget lækkert mad, og du bliver glad fordi du slipper for at stå og bruge tid på at lave mad til alle gæsterne. Selvom det lyder smart, kan du ofte ende med at stå med en regning i stedet for.

Gør brug af smarte værktøjer

Catering kan være rigtig dyrt, men der findes også steder, som giver dig en rimelig pris for god kvalitet. Find mere information her, hvis du er interesseret. Du burde ikke betale mere end, hvad maden egentlig er værd, og derfor er det vigtigt at undersøge grundtig inden dubestiller. Det kan dog være rigtigt tidskrævende at skulle undersøge alle cateringhjemmeside på egen hånd, og derfor er det rigtigt smart at benytte hjemmesider, der samler flere forskellige mad hjemmesider på en gang sådan at man lettere kan browse sine muligheder. Nogle steder kan man endda indsætte sit budget, og tilpasse søgning sådan, at man kun får det man gider at betale for.

Mange forskellige muligheder

Der findes uendelige muligheder når det kommer til catering. du kan bruge alt fra 100 til 400 kr. pr kuvert. Derfor er det vigtigt at tænke over, hvad man forventer af maden. Vil du have en stor tre-retters menu, eller skal du bare bruge en god frokost, så må du betale i forhold til det. Du skal også have i mente, at du betaler for service. Nogle steder skal du selv sørge for at vaske diverse fade osv. Op, og her skal der så ofte betales mindre, end der skal andre steder, hvor man bare afleverer fade efter.