Sådan vælger du de helt rette jeans til din garderobe

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Jeans er uden tvivl en af de mest basale items, som bør være at finde i enhver herregarderobe. Har du endnu ikke fundet det helt rette par jeans, eller er du på udkig efter et nyt par til din samling, men finder du det svært at finde nogle jeans, der matcher dig og din stil? Så er du landet det helt rette sted. Her får du nemlig en række gode råd til at vælge et nyt par jeans til din garderobe.

Hvilken pasform foretrækker du?

Du kan få jeans til herre i flere forskellige pasforme, og du skal derfor overveje, hvilken pasform du foretrækker. Pasformen afhænger både af din kropstype såvel som din personlige smag, og de forskellige pasforme giver forskellige udtryk til dit outfit.

Når du har gjort op med dig selv, om du foretrækker slim fit, loose fit eller noget helt tredje, så bliver det også meget nemmere at udforske udvalget af jeans, fordi du netop ved, hvad du går efter.

Jeans fås i alverdens farver

Hvis du har taget et blik på udvalget af jeans på markedet, har du formegentlig også lagt mærke til, at jeans fås i alverdens farver lige fra sort og blå til hvid og grå. Derudover er der tonsvis af nuancer inden for hver farve. Du bør vælge jeans i en farve, der passer til din stil og det tøj, du har i din garderobe, således at du nemt kan sammensætte outfits med dine nye jeans.

Intet held i fysiske forretninger? Kig online

Har du været i alle de fysiske herreforretninger nær dig uden held? Så kan du med fordel tage et kig på jeans online. Her er udvalget langt større, og der er ofte gode tilbud, således at du faktisk kan spare penge, når du køber et par nye jeans til din garderobe.