Slå dine konkurrenter på Black Friday med disse tips

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Hvis du står og skal udnytte en af de helt store udsalgsdage i fremtiden så er det en god idé at være forberedt i god tid. Det giver en tid til at kunne sæt gang i en række forbedringer som man så også kan nå at implementere og arbejde med inden Black Friday rammer igen. Hvis du gerne vil være foran dine konkurrenter til Black Friday og omsætte for mere, så skal du bare fortsætte med at læse med her, så kan du få det bedste tips og tricks.

Indsaml e-mails

Hvis du i dag ikke har en liste over e-mails du har samlet af dine købere eller potentielle købere så skal du gå i gang i dag. En god måde at gøre det på er ved at bruge annoncering på Facebook og igennem dine e-mails sørge for at skabe værdi for dem der skal læse med. Grunden til at e-mails er smart til Black Friday er fordi at annoncer bliver meget dyre på netop denne dag, og samtidig med at du sætter prisen ned kan hele din fortjeneste hurtigt være væk. E-mails er gratis at sende ud og du kan opbygge listen i året optil hvor annoncerne er billigere og dermed være på forkant

Brug udlandet

Hvis du allerede starter nu, så kan du begynde at opbygge et brand i andre lande end Danmark. Du kan langsomt begynde at finde ud af logistik med fragt og betaling i udlandet i dit eget tempo. Det er altid en god idé at opsætte en lokal webshop med en hjemmeside der har et domæne der passer til landet. Det betyder selvfølgelig også du skal have fat i en autoriseret tolk for at være sikker på at sproget sidder lige i skabet inden du går live.

Forberedelse frem for alt

Det er et tema der går igen i de to første råd også. Men det handler rigtig meget om at være forberedt. Nogle webshops vil måske først begynde at forberede deres Black Friday et par uger op til når alle folk begynder at snakke om det. Men hvis du allerede starter nu, så har du langt bedre tid til at tænke over idéer og komme foran alle de andre