Spar penge på de billigere smartphones på Blackfriday

spar penge på billige smartphones

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Der er ingen tvivl om at en smartphone i dag er alle-mands-eje, og vi ser børn helt ned til 5-6 års alderen rende rundt med deres egen smartphone. der er dog stor forskel på hvilken mobil vi render rundt med i lommerne, og hvilket type telefon et barn har, kontra en forretningsmand. En af de absolut mest populære smartphones er Apple, med deres iPhone, som nu også fås i flere forskellige prisklasser.

Apple har med deres iPhone revolutioneret branchen og iPhon  er en fremragende smartphone, nærmest lige meget hvilken udgave du vælger. Den store forskel er typisk kameraet og selve computeren i telefonen. Men mange kritikkere af Apple mener dog at meget af det du betaler for er design og fordi det er et Apple produkt..

Kigger man på Samsung og Huawei har de modeller som minimum kan konkurrere med iPhonen, nogen vil mene at de er bedre og til priser der er langt lavere. Du kan med andre ord spare mange penge, hvis du går mere op i funktionalitet end i branding. De populære og dyre modeller er små computere, der mere eller mindre kan klare alle de samme ting som en computer, men det er altså de færreste der faktisk benytter disse funktioner. Ligeledes er det også de billigere smartphone som kommer ydeligere på tilbud, under Blackfriday.

Kig på specifikationerne

Rigtig mange benytter de velkendte apps som Facebook, Instagram, Netbank, snapchat og lignende, sende sms’er og tage billeder, så er det faktisk det. Det kan alle modeller – og selvom der kan være forskel på kvaliteten af kameraet, så bliver langt de fleste billeder kun set på telefonen, og her betyder det meget lidt hvor godt kameraet er. Det er først når de skal over på en stor skærm eller fremkaldes, at det har en reel betydning. Sammenlign mobiltelefoner, og ikke mindst deres funktioner inden du beslutter dig for at købe en ny telefon, så du ikke køber en telefon som kan meget mere end du har behov for.

Du kan købe den nye iPhone Xs Max til omkring 13 tusind kroner, eller du kan købe 4-5 billige mobiltelefoner til samme pris, og som mere eller mindre kan det samme -valget er dit.