Store besparelser på vin på Black Friday

Blackfriday-logo

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Er du også ligesom så mange andre på udkig efter at gøre en god vinhandel, når det bliver black friday? På Black Friday er der rig mulighed for at få fyldt vinkælderen eller vinrummet op, uanset om du er til lette vine eller de helt store frugtkanoner.

Danskernes favoritvine

Når det kommer til vin, har danskerne nogle klare favoritter, der må gerne være masser af frugt i og vinen må gerne været lavet på franske egetræsfade, så de bliver volumniøse og markante i smag og fylde. Netop derfor er det også vine der er lavet på italiensk primotivo eller amerikansk zinfandel. Hvis du syntes de to druesorter minder meget om hinanden, er der ikke noget at sige til det.

For ikke mange år siden, fandt man nemlig frem til, at zinfandel og primotivo var en og samme drue. I Italien kalder de således druen for primotivo, mens den i USA kaldes zinfandel.

De amerikanske zinfandels er sødere end de italienske primotivoer, dette skyldes den ekstra varme californien har at byde på.

Mange netbutikker holder udsalg og tilbud på rødvin, i løbet af black friday. Hold øjnene åbne, på de sociale medier og husk at søge i Google også, efter black friday tilbud på vin.