Vær opmærksom på dyre abonnementer

Vær opmærksom på dyre abonnementer

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

En af årets, hvis ikke årets ubestridte, største handelsdag er Black Friday. Det er både gaveregn for virksomheder, men det er i særdeleshed også Guds gave til forbrugerne. Der er billige produkter i spandevis uanset, hvor man kigger hen. Leder du efter billig parfume, skal du ikke lave mange søgninger på Google, før du finder præcis de produkter, du søger til en billig penge. Og heldigvis for det, fordi det gør tingene langt lettere for os forbrugere.

Lad os fortsætte ud ad samme tangent, som vi netop startede med det her ’billig parfume’. Det er ikke kun de store forhandlere, der holder udsalg i de respektive Black Friday-tider. Det er også små forhandlere, som vælger at holde udsalg over hele den weekend, der efterhånden er blevet døbt ’Black weekend’. Naturligvis startede denne trend i USA som med så meget andet, og det er en ting, der er importeret til bl.a. den danske detailbranche. Hvorvidt vi kommer til at se flere af denne slags udsalgsdage i fremtiden, er måske blot et spørgsmål om tid. En af de største dage på verdensplan er den kinesiske dag, der er døbt ”Singles day”, som nogle danske butikker og webshops ligeledes har valgt at tage til sig.

Du skal, som så mange andre dage, være sikker på, at du har læst butikkens eller webshoppens retningslinjer og betingelser ved køb af produkter. Nogle steder oplever kunder, at de ved en fejl får skrevet sig op til diverse abonnementer uden egentlig at være bevidst om det. Derfor skal du være sikker på, at du ikke skriver dig op til et dyrt månedligt abonnement, når du egentlig bare gerne ville finde en webshop, der solgte billig parfume. Det ville være uheldigt i en grad, der ikke kan beskrive. Ydermere kan man argumentere for, at det ikke er i orden, den måde butikken kører sin forretning på.