Vent med at købe din næste smartphone

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Apple har lige lanceret deres nye iPhone X modeller, og der bliver allerede åbnet for forudbestillingerne til modellerne i morgen. Selvom der ikke er kommet en præcis dato for hvornår man kan få dem, kribler det allerede i fingrene hos mange for at bestille den. Hvis du hører til blandt dem, der bare SKAL have den på releasedatoen, er denne lille artikel ikke til dig, men hvis du hører til dem, der godt kan lide at spare lidt penge, så er du landet det rigtige sted.

iPhone Xs til Black Friday pris?

Der er efterhånden kun lidt over et par måneder til at det igen bliver årets største shoppingdag, som naturligvis er Black Friday, og hvis du kan vente så længe, kan det være en rigtig god ide at se om der ikke skulle komme et godt tilbud på den. Nye iPhones er nærmest notoriske for at holde prisen rigtig godt indtil der kommer en ny model, og man skal derfor næppe forvente de helt store vilde besparelser på lige netop de modeller, men der kan være en rigtig god chance for at du måske kan score dig et billigt mobilabonnement sammen med den.

En ting man kan være helt sikker på, er at prisen på den almindelige iPhone X kommer til at falde. Da den kom kostede den over 10.000 kroner, men du vil uden tvivl kunne få en god besparelse på den, da den bliver udfaset til fordel for de nye modeller. Så hvis du ikke behøver have den nyeste nye, man kan nøjes med en, der er en generation ældre, så vil du uden tvivl kunne finde nogle rigtig gode black friday tilbud på den almindelige iPhone X.

Der er mange, der gerne har ville have fingre i den lækre telefon, men ikke har været interesseret i at skulle have 10 af de lange op af lommen. De vil nu kunne komme i nærheden af den for langt mindre, så der er gode grunde til at vente et par måneder med at købe sin næste smartphone.