Vent med at købe dine hårde hvidevare.

Hårde Hvidevare

Dette indlæg er et betalt indlæg og lavet I samarbejde med den/de omtalte virksomheder og/eller deres produkter. Alle hyperlænker er derfor betalte hyperlænker.

Går du og overvejer at skifte dit køleskab, vaskemaskine eller andre hårde hvidevare ud, men er det ikke nogen haste sag. Så hold lidt igen, der er nemlig penge at spare!

Vi er mindre end to måneder fra det årlige ”Black Friday” udsalg. Det kan derfor godt betale sig at vente med at købe sine hårde hvidevare til d. 23. november. Der er jo ingen grund til at bruge penge på noget, som man udmærket godt er klar over, snart bliver billigere.

Hos de fleste hvidevare forhandlere kan du spare helt op til 30%, hvilket er en rigtig stor besparelse. Du kan derfor ligge lidt til side af det budget som du måske har lagt for dit hvidevare køb. Eller måske kan det tænkes at man lige netop kan slå to fluer med et smæk, hvis du tilfældigvis har to maskiner du gerne vil have skiftet ud i husstanden.

Handle så tidligt som muligt

Vi anbefaler dig, at du handler gennem en webshop når du skal have fat i forhandlernes Black Friday tilbud. Det er der to simple årsager til.

  1. Du får mulighed for allerede at handle dine vare fra kl 00.00, og er allerede der på forkant med dem som vælger at gå i en fysisk butik, eller bare venter til senere på dagen.
  2. Du slipper for den irriterende kø som uden tvivl vil opstå hos din forhandler. Du vil på ingen måde være sikker på at du når at få din vare, og har dermed spildt en masse tid der.

Hold dig også opdateret på Facebook.

De fleste forhandlere har i løbet af dagen, også en masse konkurrencer på deres egne Facebook sider, som du kan deltage i. Du har altså derigennem også mulighed for at tilegne dig nogle nye hvidevare til dit hjem.

Vent derfor på at købe dine hvidevare til Black Friday.